تيم فوتبال تراکتور در حالي سال ۱۴۰۰ را با ناکامي و نتايج ضعيف پشت سر گذاشت که پُرشورها از يک تيم مدعي در سالهاي اخير به يک تيم انتهاي جدولي در پايان سال گذشته تبديل شدند.
به گزارش هفت چشمه به نقل از خبرگزاري تسنيم، بررسي تراکتور در هر سال چيزي جز جابهجاييهاي مختلف و اسامي گوناگون ندارد! تيمي که تا سال گذشته براي قهرماني در ليگ ميجنگيد، حالا در پايان سال 1400 براي فرار از سقوط ميجنگد و احتمالاً روزهاي سختي را در سال 1401 نيز پيشرو خواهد داشت.
صعود از مرحله گروهي ليگ قهرمانان تنها موفقيت تراکتور در 1400
نگاهي اجمالي به تراکتور در سال 1400 نشان ميدهد اين تيم پُر هوادار تبريزي سال 1400 را با نتايجي نسبتاً خوب و با صعود از مرحله گروهي ليگ قهرمانان آسيا آغاز کرد. جايي که اين تيم با هدايت رسول خطيبي با کسب 2 پيروزي و 4 تساوي توانست در عين ناباوري به مرحله يکهشتم نهايي ليگ قهرمانان آسيا صعود کند اما در اين مرحله تراکتوريها که اينبار فيروز کريمي را روي نيمکت خود ميديدند، با شکست مقابل النصر حداقل وداعي حداقل از آسيا داشتند.
شروع فصل بيستويکم و آغاز روزهاي تلخ پُرشورها
تراکتور که در فصل بيستم وضعيتي به مراتب بهتر از فصل جاري ليگ برتر را سپري ميکرد، در مرداد ماه سال گذشته فصل بيستم ليگ را با 45 امتياز و جايگاه چهارمي به پايان رساند اما با شروع فصل بيستويکم از مهرماه، روزگار تلخ سرخپوشان تبريزي نيز آغاز شد. اين تيم تا پايان هفته بيستوسوم با 17 امتياز در جايگاه سيزدهم جدول قرار دارد و از تيمي مدعي در سالهاي گذشته، به تيمي در منطقه سقوط و دست و پا بسته تبديل شده است.
عجيب اما واقعي؛ تغيير 6 سرمربي در يک سال!
جابهجايي 6 سرمربي در يک سال؛ رکورد جديد تراکتور در تغيير سرمربي! تراکتوريها که در چند فصل اخير سردمدار تغيير سرمربي در فوتبال کشور بودند، حالا در سال 1400 رکوردشان را ارتقا بخشيدند! زنوزي و مديران باشگاه تبريزي که نشان دادند علاقه زيادي به جا به جايي مربي دارند، سال 1400 را با رسول خطيبي آغاز کردند و در ادامه فيروز کريمي، فراز کمالوند، فيروز کريمي (براي دومينبار)، زونيمير سولدو و ارطغرول ساغلام بهعنوان سرمربي روي نيمکت سرخپوشان تبريزي نشستند تا اين تيم حضور 6 سرمربي در يک سال را تجربه کند. اتفاقي که نتيجه آن حضور تراکتور در رده سيزدهم ليگ و نتايج تلخ اين تيم در هفتههاي گذشته بوده است.

گذر از سال 1400 با 122 روز پنجره بسته
تراکتور در سال 1400 بازهم مانند سالهاي اخير درگير بدهي و مطالبات خارجي بود. اين تيم که تقريباً به تمام بازيکنان و مربيان خارجي خود در سه سال اخير بدهکار بود، در سال گذشته حدود 100 ميليارد تومان براي باز شدن پنجره نقلوانتقالاتي هزينه کرد. رقمي سرسامآور که در صورت مديريت آن بخش عمدهاي از مشکلات کنوني باشگاه قابل حل بود.
ميمبلا، مازولا، استوکس، کنستانت، پاتريک ديوايلد، لي هري اروين، کوين فورچونه و عکاشه حمزاويي تنها بخشي از طلبکاران باشگاه تراکتور در سال گذشته بودند که در مقطعي توانستند حکم بسته شدن پنجره نقلوانتقالاتي باشگاه تراکتور را بگيرند. احکامي که در مجموع منجر به بسته بودن 122 روزه پنجره بينالمللي تراکتور در سال 1400 شد!
واگذاري پُر سر و صدايي که نيمه کاره ماند
مشکلات فراوان و ناراحتي هواداران تراکتور در نهايت در ديماه سال 1400 منجر به ورود مسئولان استاني به شرايط مالکيت اين باشگاه شد. جايي که پس از جلسات متعدد اعلام شد مالکيت باشگاه به زودي از زنوزي گرفته و به شرکت مس واگذار خواهد شد اما با گذشت چند ماه از اين وعدهها، هيچ پيشرفتي در روند واگذاري حاصل نشد و عملاً اين اتفاق به دست فراموشي سپرده شد.
انتهاي پيام/